Leverancier van hotelkamerinrichting

Matho design is als jong bedrijf gespecialiseerd in meubelprojecten voor hotel, bed & breakfast en andere logiesverstrekkers. U of uw architect hebben allicht al mooie plannen gemaakt voor de renovatie of nieuwbouw van uw zaak. Meubilair is uiteraard essentieel, maar komt altijd op het einde van de werken. Dit gegeven vereist een zeer hoge flexibiliteit, zowel in budget, als in afhandeling en installatie.

Wij zijn zeer sterk als direct importeur van kwalitatief meubilair van allerhande losse meubelen, bedden, matrassen, boxsprings, stoelen, zetels, sofa's, tafels, bijzettafels, accessoires, bedsofa's, en zo verder. Kortom inderdaad alle meubilair om het verblijf van uw gasten aangenaam te maken.

Heeft u een project, dan komen wij altijd ter plaatse om uw vraag perfect te kunnen inschatten. Wij gaan op zoek naar het passende meubilair voor uw zaak bij onze uitsluitend Europese producenten, indien dit nu een gekend merk moet zijn, maatwerk, of gewoon goed materiaal zonder naambekendheid. Alle meubelen worden op maat besteld, wat betekent dat wij niet gebonden zijn aan vaste voorraden of een beperkt aanbod. U bepaalt de sfeer en budget waarbinnen uw wenst te werken.

De volledige afhandeling gebeurt dan door Matho design: opmeting, calculatie, productie-opdracht, import, kwaliteitscontrole, levering, propere installatie, garantie en na-service. Geen verrassingen, de offerte bevat alle nodige handelingen en de totaalprijs all-in.

Deze specialisatie in uw niche en onze bewuste keuze om een klein bedrijf te blijven, garanderen u als klant de meest flexibele service die u zich maar kan inbeelden. Leveringen over gans België zijn mogelijk. Deadlines zijn onze challenge. Heeft u interesse in onze aanpak, bieden wij een oplossing aan uw uitdaging, neem dan vandaag nog contact op. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een eerste studieronde en advies.
Vraag hier uw offerte

Sectoren

ZORG

RVT, gehandicaptenzorg en sociale werken

HORECA

Hotel, brasserie, restaurant, café, B&B, …

PROJECTEN

Woon-, kantoor-, event- en beursprojecten, maatwerk
This website is developped with the support of: